dimarts, 11 de març del 2014

MARATÓ DE RECORDS

Les meves cèl·lules s'han activat. Han unit els seus esforços amb la sempre benvinguda imaginació i fruit d'aquesta cohesió ha sorgit un nou espectacle. Un espectacle que ha servit per recaptar fons en benefici d'aquells i aquelles que tenen les neurones emmalaltides....i ha estat un gran encert i un èxit majúscul!


Aldover, un petit poble que jau a la vora d'un gran riu, ha pogut reunir 1.100 € de recaptació que aniran destinats tant a la investigació com a les associacions de malalts de les terres de l'ebre.

Gràcies de nou als i a les alquimistes, als artistes que heu mudat l'espectacle i heu fet vibrar amb el vostre art a tot el públic que ha vingut a veure'ns!
Gràcies també al públic; a les neurones que han fet possible que un cervell malalt recuperi part dels seus records. Sense vosaltres, sense els vostres estímuls, res d'això hauria estat possible!
Ha sigut un goig immens; un plaer que romandrà viu per sempre més a les memòries de la meva ánima...per aquest motiu, els meus somnis no coneixen el descans; no volen parar, mai s'aturaran. Ara ja sé com portar-los a l'instant present, a l'ara més real...bona nit...la son i els somnis m'esperen; l'art els vol cisellar...





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada